Tietovuotojen tarkistus

Jos et ole varma, ovatko tilisi tietyillä verkkosivustoilla turvassa, voit tarkistaa ne käyttämällä Kaspersky-sovellusta. Sovellus voi havaita, ovatko tilisi vaarantuneet ja voiko tietosi olla vaarassa tulla julkisesti käytettäväksi.

Huomaa: Kaspersky-sovellus voi tarkistaa vain tilit, joissa käyttäjänimi on sähköpostiosoite. Tietovuotojen tarkistusta käytettäessä Kaspersky ei vastaanota mitään tietoja avoimesti käytettävässä muodossa eikä tallenna tietoja. Tietoja käytetään vain tarkistamiseen. Vuotoa havaittaessa sovellus ei pääse käyttäjän tietoihin suoraan; se tarjoaa vain tietoja tietoluokista, jotka voivat olla julkisesti käytettävissä.

Oletusarvoisesti Kaspersky-sovellus yrittää tarkistaa käyttäjätilisi, kun olet valtuutettu tietylle verkkosivustolle.

Jos tarkistuksessa havaitaan, että tietojasi on voinut päätyä julkisiksi, sovellus ilmoittaa sinulle asiasta ja näyttää seuraavat tiedot:

Voit selvittää, miten voit minimoida näiden mahdollisten tietovuotojen seuraukset, napsauttamalla tietoja vastaavaa dataluokkaa.

Tarkista, onko tilisi vaarantunut

Kaspersky Plus ja Premium -versioissa sovellus voi tarkistaa sähköpostiosoitteesi joka kerta, kun kirjaudut tilillesi verkkosivustoilla.